Kies voor groei

Aan de slag als AddXP-ster


AddXP zorgt voor een kickstart van je loopbaan. Jij staat centraal: Wie ben je? Waar wil je naartoe? Wat zijn je ambities? Geen algemene trajecten, maar een ontwikkelplan op maat. Je gaat ervaring op doen bij de mooiste bedrijven van Nederland, jezelf ontwikkelen en samen met andere AddXP sterren genieten van alle activiteiten in het XPerience Centre en daar buiten. Groeien doen we samen! 

XPerience


Hard werken, een hoop plezier in combinatie met een gezonde werk-privé balans, dat is waar AddXP voor staat. We staan naast je en helpen je om de beste versie van jezelf te worden. Daarnaast heb je tijdens opdrachten de mogelijkheid om te werken vanuit ons XPerience Centre. Hier kun je werken met je AddXP collega’s en genieten van alle faciliteiten, waaronder chillen in de massagestoel, zweten in de gym of een potje racen in de PlaySeats.

Samen groeien 


Jij staat centraal: Wie ben je? Waar wil je naartoe? Wat zijn je ambities? We maken samen een ontwikkelplan op maat. De weg en het tempo van je groei bepaal je grotendeels zelf. Bij AddXP ga je groeien en bloeien bij de mooiste bedrijven van Nederland. Dit betekent dat het naast het gericht opdoen van ervaring, ook echt gaat om passie en plezier in je werk. Hier houden wij bij elke opdracht rekening mee. 

Bedrijven die er toe doen 


AddXP heeft een uitgebreid netwerk van de mooiste bedrijven die snappen dat hun bedrijfsvoering valt of staat met de inzet van jou als IT Professional. Bedrijven die je gaan helpen bij je ontwikkeling. Stap voor stap brengen wij jou verder in je carrière. Een reis die we samen maken!

 

Wat maakt AddXP uniek


Echt een ontwikkelplan op maat.

Werken doen we samen, genieten doen we samen. We zeggen niet voor niets, Together We Grow!

Aan de slag bij de mooiste bedrijven van Nederland.

Onbeperkt toegang tot het XPerience Centre.

 

Deze AddXP-sterren gingen
je al voor


Ik help je graag met het vinden van de perfecte job!


In je kracht komen en bewust de juiste carriére stappen maken die passen bij jou als mens. Ik ga graag het gesprek met je aan en geef je eerlijk advies over hoe je het maximale uit je carriere kunt halen.