Samen op reis

Over ons


Een veranderende wereld, een nieuwe generatie, een nieuwe XPerience… Welkom bij AddXP, recruitment specialist in business en IT in Nederland. Opgericht in 2022 door Roy van Dalsem en Hielke Rademaker. Een mix van ervaring en succes binnen de detacheringswereld en een gezonde drang naar het ontwikkelen van professionals in de beginfase van hun carrière, is de basis van het ontstaan van AddXP.

Vanuit het XPerience Centre in Houten helpen wij onze partners bij uiteenlopende capaciteitsvraagstukken en vormt het een inspirerende plek voor de AddXP professionals. Een plek waar onze mensen kunnen werken, ook tijdens de opdracht. Waar hard werken hand in hand gaat met een hoop plezier. Hiermee stimuleert en ondersteunt AddXP haar professionals en partners.

“Samen groeien! Met echte mensen die de beste versie van zichzelf worden, zakelijk en privé. Dat wij hun ontwikkeling en ambities kunnen matchen met de behoeften van het bedrijfsleven – daar krijgen we een enorme kick van!” zeggen de oprichters van AddXP. “De combinatie van hard werken, ontwikkeling en plezier levert een totale win-win-win op: gelukkige, gemotiveerde professionals, en partners die ontzorgt worden in hun capaciteitsbehoeften.”

 
 

Wat maakt ons uniek


Bij AddXP staat de mens centraal: Wie ben je? Waar wil je naartoe? Wat zijn je ambities? Geen algemene trajecten, maar een ontwikkelplan op maat. Je gaat ervaring op doen bij de mooiste bedrijven van Nederland, jezelf ontwikkelen en samen met andere AddXP sterren genieten van alle activiteiten in het Xperience Centre en daar buiten. Together we grow!