Samen op reis

Over ons


Een veranderende wereld, een nieuwe generatie, een nieuwe XPerience… Welkom bij AddXP, de next-gen IT detacheerder in Nederland. Opgericht in 2022 door Roy van Dalsem en Hielke Rademaker. Een mix van ervaring en succes binnen de detacheringswereld en een gezonde drang naar het ontwikkelen van professionals in de beginfase van hun carrière, is de basis van het ontstaan van AddXP.

Vanuit het XPerience Centre in Houten helpen wij onze partners bij uiteenlopende capaciteitsvraagstukken en vormt het een inspirerende plek voor de AddXP professionals. Een plek waar onze mensen kunnen werken, ook tijdens de opdracht. Waar hard werken hand in hand gaat met een hoop plezier. Hiermee stimuleert en ondersteunt AddXP haar professionals en partners.

“Samen groeien! Met echte mensen die de beste versie van zichzelf worden, zakelijk en privé. Dat wij hun ontwikkeling en ambities kunnen matchen met de behoeften van het bedrijfsleven – daar krijgen we een enorme kick van!” zeggen de oprichters van AddXP. “De combinatie van hard werken, ontwikkeling en plezier levert een totale win-win-win op: gelukkige, gemotiveerde professionals, en partners die ontzorgt worden in hun capaciteitsbehoeften.”

 
 

Wij gaan voor de 10(%)


Bij AddXP staat de mens centraal. Mensen zijn er in verschillende samenstellingen, van geslacht tot geloofsovertuiging en kleur. Wij omarmen ieder mens. 10% van je werktijd investeer je in de wereld om je heen en/of om de beste versie van jezelf te worden. Waar sta je voor, wat is je purpose, waar wil je heen?

Ga jij ook voor de 10?